Образователният синдикат към КТ Подкрепа“ обяви Красимир Вълчев за най-успешния министър

...
Образователният синдикат към КТ Подкрепа“ обяви Красимир Вълчев за най-успешния министър
Коментари Харесай

Синдикати обявиха Красимир Вълчев за най-успешния министър на образованието |

Образователният профсъюз към КТ „ Подкрепа “ разгласи Красимир Вълчев за " най-успешния министър на образованието от новото време ".

По този мотив е учредена специфична грамота, която ще му бъде връчена през днешния ден, оповестяват от синдиката.

Тя е за заслуги във образуване на нови политики в системата на образованието и смяна на българското обучение в унисон с европейския и международния опит.

" По време на ръководството на екипа на министър Вълчев и последното държавно управление на премиера Борисов учителските заплати се покачиха двойно, покачиха се спомагателните заплащания за работещите в системата на образованието. За първи път се образува една нова политика за отбрана на педагогическите експерти от прегарянето в специалността. Синдикат „ Образование “ адмирира дейностите на министър Вълчев, съгласно който положителното българско обучение зависи от положителните учители ", написа ръководителят на синдиката Юлиян Петров.

Синдикат „ Образование “ към КТ „ Подкрепа “ през днешния ден ще връчи грамота и на министъра на труда и обществената политика Деница Сачева за „ чудесно обществено партньорство. „ Грамотата се присъжда на министър Сачева за нейните заслуги във образуване на нови обществени политики в системата на образованието “. Информират от синдиката. Оттам показват, че по самодейност на министър Сачева беше изменен Кодексът на труда, като ранното пенсиониране на учители и шефове към този момент се случва единствено по техен избор. Синдикат „ Образование “ адмирира и дейностите на Сачева за отбрана изискванията на труд на българските учители и предотвратяване от „ бърнаут “ резултата на специалността.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР